Learning Commons Courtyard

DELAWARE TECHNICAL COMMUNITY COLLEGE, STANTON CAMPUS

The design of the Delaware Technical Community College Stanton Campus Courtyard was formed by a true team effort that involved the entire Del-Tech Community. To determine the community’s needs and vision for the new courtyard, a survey of Del-Tech students, staff, and faculty was conducted and 687 individual responses were recorded.

There were a variety of creative ideas, but the majority of responses had a common theme; the community had a strong desire for additional seating, brighter colors and more shade. This knowledge became the guiding principles for the new design. With a clear understanding of the project’s goals, the design team was able to focus on crafting details to breathe new life into space. This care to attention was carried throughout each phase of the project.

ClientDelaware Technical Community College
LocationStanton, DE
Square Feet
Project ServicesMaster Planning & Design
Construction Documentation
Construction Administration

More Higher Education Projects