This project took a former lab space and renovated it to accommodate an Opthalmology and EEG Suite. The suites share a staff entrance area, but each have their own distinct entrance. The 5,300 square foot renovation consisted of portions of the original 1939 hospital and the 1965 addition, which posed several design challenges.

Our team worked closely with ChristianaCare to ensure the final design functioned for each user and upgraded the existing space to comply with all current building codes and FGI Guideline requirements for hospital renovations.

CLIENT

ChristianaCare

LOCATION

Wilmington, DE

RENOVATION AREA

5,300 SF

DESIGN SERVICES

Planning & Programming Coordination
Construction Documents
Bidding & Contract Negotiation
Construction Administration

Work With Us

You tell us about your projects, we will tell you how we can make it happen.
First State Crossing